søndag 29. november 2009

Juleverksted 2009


Juleverksted i "julehula".. God vin og gode venninner, sånn skal det være! Vi fann frem det vi hadde og satte igang.. fra 19 - 02.30 ble det til tider produsert veldig mye fint! Her kommer noen av de resultatene vi ble mest fornøyd med.. Det hører med til historien at jo mere vin som ble intatt, jo mer fornøyd var vi med resultatene.. Til vi beskuet det hele dagen derpå..

Det ble blant annet laget:
 -julekort
- kremmerhus av hyssing
- uro med kremmerhus: Valnøtt-engler og knapper
- etiketter til gaver
- uro med engler i ulike størrelser













Mest fornøyd er jeg vel nå av meg selv, som velger å prioritere å oppdatere bloggen i stedet for å skrive på en eksamen som skal være inne 11.desember, i tillegg til at jeg jobber over 100% stilling for tiden. Selvdisiplin er oppskrytt. ALDRI hørt om.. Vel, leste tidlig i min utdanning et sitat i en gammel lærebok som påsto: "kreativitet kompanserer for manglende intelligens". Er vel dumt å gjemme seg bak dette, da dette uansett er motbevist, og resultatet av en uopplyst forfatter.. ( I samme bok sto det at kvinnen hørte til på kjøkkenet og at hennes eneste regel i livet var å følge mannen, og støtte hans valg). Vel, nå er det nok snikksnakk og tilbake til min prosjektskisse. (noen som har tips til ting som får en igang med skrivinga??) Jaja. Snakkes plutselig..

Linn

fredag 27. november 2009

Juleforberedelser..

Da er det snart desember, og i den anledning har jeg gjort om "inneterassen" i kjelleren til en liten kreativ hule.. jeg har laget stor-bord, og er klar for mye venninne-vin-verksted i tiden som kommer.. Her har vi alt som kan begjæres av utstyr, og jeg har tjuvstartet litt på juleverkstedet, og laget to eksempel-engler som jeg syns var veldig søt. Den ene var utrolig enkel. Gikk på butikken for å kjøpe skøteledning til limpistolen, og kom hjem igjen med valnøtter, servietter og fyrstikker.. det kan fort bli en engel det?



og her er "jule-hulen"