søndag 25. oktober 2009

En deilig dag i sofa..

Da har jeg sittet og kost meg i sofaen en hel dag! Alt jeg har gjort er å rydde på siden min her, og blogge på blogg nr 2.. Var stadig frustrert over at bildene drev og flyttet på seg, så nå har jeg bokstavlig talt "limt" dem fast:) Tok bort noen og la til noen, så kanskje det er noe nytt blandt gamle innlegg?

Nå nærmer det seg innspurten på et stort prosjekt på jobb, og på bursdagen min, faktisk rund dag og greier, er hovedforestillingen. Jeg har ansvaret for regi og det musikalske når det gjelder sangsolister og et stort kor på 70 barn (mellom 5 og 17 år). Dette er et samarbeidsprosjekt mellom kulturskolen og Forsvarets Musikkorps Nordnorge, så vi blir fulltallige på scenen denne kvelden.. Jeg gleder meg veldig til å se det ferdige resultatet, og ikke minst se ansiktene på barna når lyset kommer på og de ser (forhåpentligvis) en fullsatt storsal i Harstad Kulturhus..
Jeg har også kost meg med litt håndarbeide disse dagene, og har virkelig lagt min sjel i å gi liv til både Lofottorsken og Papegøyen fra Amerika..
Nå må jeg se å komme meg i seng, ikke at det nødvendigvis er så annerledes enn det jeg har gjort i hele dag - langflat på sofa..


..so long!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar