mandag 11. januar 2010

Så var julen ryddet bort..


.. og ute hører jeg at noen er i ferd med å rydde bort snøen også. Det øser ned. Kjennes nesten ut som om jeg er hjemme på vestlandet igjen.. Fra 14 minus til 6 pluss på 24 timer..

Vel. Vi har hatt en deilig jul her oppe, bare oss fem. Stjerneklart, hvitt ute og KALDT. Men ingenting er da bedre enn å fyre i peisen og drikke kakao. Siden vi ikke har dagslys på denne tiden, er det det samme hver jul. Vi glemmer å legge oss, og må nærmest jage barna i seng midt på natten. I år klarte vi ikke å snu døgnet igjen før siste dag før skolestart, og da på nippet. Det var mange "morgengretne" personer rundt frokostbordet den søndagen klokka 11(!).


Nyttår feira vi litt delt i år. 13 åringen  var hos storesøster på Høylandet, 16 åringen sammen med venner, og yngstemann var sammen med oss voksne og spiste middag hos noen venner av oss. Det var veldig koselig, og vi måtte nesten kastes ut før vi dro hjem..

Nå er jeg tilbake på jobb, og litt i dvale når det gjelder hus/ hobby. Er såpass mye å gjøre på jobb, at jeg har økt fokuset der for en periode, men er snart tilbake med nye ideer og sprell hjemme.. Står ikke på mangel på planer, for å si det sånn..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar