mandag 11. februar 2013

..sydilla

Ikke bare elsker jeg vesker, men jeg liker også å SY vesker. Til jul var det flere av mine venninner som fikk seg hjemmesydd veske til jul, hvor alle var personifiserte og sydd med tanke på personene som fikk. Håper jeg traff for noen ihvertfall.. Alle er uansett sydd med kjærlighet!
Til mamma fikk jeg en kjempegod idé (synes jeg), da jeg var på jakt etter en knapp i knappeglasset hjemme hos mor. Jeg måtte nemlig velte ut alle knappene for å finne akkurat den jeg lette etter og da ble det MASSE jobb for å få alle knappene opp igjen fra gulvet (da Tyson, familiens katt, plutselig så myyye han kunne leke med..)Løsningen, bestemte jeg, -skulle være en knappepose! A la disse som kreative småbarnsforledre lager for lekene til barna sine.. Frem med nål og tråd!

Et stort rundt tøystykke har fått kantbånd og "beltehemper" slik at posen kan snøres igjen


Noen av mine knapper fikk være forsøkskaniner når knappeposen skulle testes..

slik ble den sammensnøret..
og selvsagt med knapp som dekor;-)

Jeg sydde penaler, toalettvesker og en og annen hals og lue, noe jeg har store ambisjoner om å lage mer av.. Og de siste to julegavene som ble ferdigstilt var til to av mine største helter. Mormor og Bestemor! De måtte få noe helt spesielt! Det endte opp med at jeg sydde dem pynteputer, men ikke hvilken som helst pyntepute.. Jeg sydde dem "barnebarn-pynt"pyntepute, slik at de kan skryte av oss barnebarna til alle som kommer på besøk!
Bildene er skrevet ut på T-shirt-transfer
som man får kjøpt på de fleste butikker med skrivermateriell

En med mormors "småtroll" og en med bestemors,
de virket ihvertfall svært glad for gaven

Da er det vel snart på tide å gå å legge seg, og forhåpentligvis få en deilig dag i morgen. Lillegullet mitt har operert mandlene i dag, så sender henne masse gode nattaklemmer på sykehuset!

Håper dere har hatt en grei start på uken, jeg har hatt en fantastisk helg med besøk av gode venninner fra Harstad og Stavanger. Takk, jenter!

2 kommentarer:

  1. Kjempefine, superlure ideer! Du er superkreativ!!

    SvarSlett
  2. Å, så fine pute - de va kjempelurt! Du e så flink :) Symaskin din har nok kjørt nån fleire km (eller mil!) meir enn min :p Æ e veldig fornøyd me stor og go' veska og har rota godt i den allerede :) Ønske dæ en super dag og håpe Camilla kommer sæ fort! Stor klem :)

    SvarSlett