onsdag 13. februar 2013

..en mariusgenser


..kan både bli og føre til så mangt.. Grunnen til at dette dukker opp igjen akkurat i dag er rett og slett planen som har kommet opp om å gå ut med gode venninner/venner for et lite glass vin. Tidligere når vi skulle gjøre akkurat dette, fikk jeg streng beskjed om at vi IKKE skulle pynte oss, men komme akkurat som vi var. JEG fulgte dette, og stilte opp i mariusgenser. Venninnen min var som vanlig vakrere enn vakrest, men akkurat denne kvelden var det faktisk mariusgenseren som tok all oppmerksomheten, vel og merket den TOVEDE mariusgenseren min (fremdeles passelig altså, men veldig tett kan du si). Rett og slett tok ALL oppmerksomheten, -og gjorde at vi nesten ikke brukte penger ute.. Jaja. I dag har jeg ikke tenkt å gå i Marius-genseren min, men jeg blogger en liten ting jeg gjorde med akkurat en slik genser, i opprydningen før salg av huset i nordnorge.. 

I haugen av fravokste klær fant jeg nemlig en liten Mariusgenser.. Den ville jeg så gjerne bruke til noe, og siden alle var vokst fra den.. Ja, -så måtte symaskinen jobbe litt, og jeg sydde pute av selve genseren..
..og av armene...

...stiiiiilige blomsterpotter vel!

Håper dere har en fantastisk onsdag!

4 kommentarer:

 1. WOW så stilig å smart gjenbruk av mariusgensern!

  Var det en vanlig mariusgenser med rød rund hals eller høy hals?

  Klippet du bare opp genseren eller hvordan gjorde du det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Spendt på om dette svaret blir værende. Vet ikke hva jeg gjør galt, men jeg har svart på kommentaren din ihvertfall fem ganger, og alle gangene forsvinner den.. Velvel, prøver igjen.. Jeg brukte en vanlig mariusgenser med rund rød hals, og startet med å demontere den ved å fjerne tråden den var montert med. Så gikk jeg over sømmene med symaskin (dersom du må klippe i strikk er dette nødvendig å gjøre FØR du klipper) før jeg ganske enkelt sydde tre av sidene på vrangen, la inni puten, og sydde for hånd (med monteringstråden i blå strikketråd) igjen bunnen.

   Håper dette hjalp deg? Og tusen millioner takk for at du la igjen en kommentar!

   Slett
 2. Hei

  Ikke alltid så lett å skjønne hva som skjer (eller ikke) med natt å data :-)

  Tror jeg skjønner litt mere i hvert fall :-)

  Så du rekket opp halsen eller sydde du den igjen å la halsen inni puta ?
  Slapp du å klippe i den mariusgenseren i det hele tatt da?

  SvarSlett
 3. La halsen inn i puta, og nei, klippet ikke i genseren i det hele tatt:-)
  Lykke til:-)

  SvarSlett