torsdag 7. februar 2013

..en hånd og et hode

..er kommet i posten, og det er klart for produksjon av Linn-accessories! Det er derimot helt klart at et isoporhode ikke kan se ut som et isoporhode spesielt lenge, og i tillegg hadde det en liten lippeskade etter sin lange reise fra Uniten` (og muligens fra Kina først..Fant det nemlig på eBay), -så da finner man frem sparkel, lim, lakk og litt (mye) tolmodighet og setter igang.. Dette vakre hodet skal etterhvert bli et hode der alle mine små kreasjoner kan stilles ut på sin egen litt corny Linn-måte!


For øyeblikket føles det som om hodet går igjennom en aldri så liten pubertet med litt ujevn hud, men synes samtidig det var litt tøft at det var så røft. De fleste av oss er jo ikke plankpolerte dukker heller?
Hånden, som allerede var vakker ved ankomst, har allerede fått stilt ut sin første accessorie`.. En vakker pulsvarmer av restene til kjolen som nå er klar for å angripes med symaskinen... -Når jeg får tid. Pulsvarmerne vil nok også modifideres i takt med løsninger for kjolen, men den var litt søt som den er så lenge..


I tillegg har jeg konfirmant til våren, og er derfor i invitasjon/bordkort-modus. Er svært fornøyd med utgangspunktet.. Hva syns du?
..kunne nok ikke være noe annet tema enn datamaskiner på den gutten <3 p="">

Derfor er både invitasjoner og bordkort enn så lenge i data-tema.. Og for dere som lurer på når de kommer i postkassen, så er svaret: så fort gutten klarer å skrive navnet sitt på dem, de ligger nemlig helt klar på kjøkkenbenken.

Så til "på veien tilbake" som jeg har valgt å kalle min nåværende situasjon. Jeg fikk beskjed av min lærer/mentor i kognitiv tenkning (velger å kalle henne det i stedet for behandler eller psykolog, selv om det vel er det hun er) å gjøre noen hjemmelekser denne uken. Det ene var at jeg måtte lære meg å bruke mindre tid på å gruble, og en av de første tingene jeg måtte få innført var grublefrie soner.. I mitt tilfelle, gjør sengen grublefri! Det innebærer: 
-Jeg får ikke legge meg før jeg er søvnig, ikke trett, men søvnig. 
-Jeg må prøve å la tankene strømme forbi uten å studere dem og grave meg ned i dem, og går ikke dette må jeg stå opp og gå på kjøkkenet. 
-Jeg må innføre en grubletime i løpet av dagen, og all grubling skal utsettes til denne timen. (sålangt er dette heeeelt umulig) 

Med grubling menes alle disse tankene man fordyper seg i, -og gjerne tillegger ny mening, en dypere mening og nesten alltid ender med at man kritiserer seg selv for ett eller annet. Man grubler nemlig aldri over positive ting, -da drømmer man, og det SKAL man nemlig til en viss grad, men livet skal ikke leves inni hodet.. 
Takk og lov;-)

Så her sitter jeg og blogger, klokka er passert midnatt og jeg er ikke søvnig:-( Da får jeg se hva jeg får lest i kveld da.

Håper dere alle har hatt en deilig onsdag!

4 kommentarer:

 1. Håpe du får en deilig torsdag, fine du <3 Glede mæ tel vi ses om 4 uke! Stor klem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg og kjære Anitus! Det blir så bra!!

   Slett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
 2. Hei Linn :) Jeg har sett på og studert så godt jeg kan bordkort-pc'en du laget i 2013. Veldig kult!! Og lurer på om du vil dele med deg hvilken font du brukte... jeg har googlet og googlet, men finner ikke den. Finner mange som ligner litt, men ikke en som er så klassisk retro computer-skrift, som den du har brukt. Og så er jeg über fasinert av at du har fått inn datoen på tastaturet... hvordan i all verden har du fått til det??? Hvis du ønsker å dele med deg hemmelighetene, blir jeg glad :D Ha ellers en god dag! Vennlig hilsen Barbro Fedøy (mor til konfirmant i høst)

  SvarSlett