onsdag 16. januar 2013

Jeg TROR jeg gjør alt rett..

Som oppladning til dagens blogginnlegg valgte eg å følge oppskriften på (for meg) ren idyll.. Et deilig varmt bad med stearinlys som eneste lyskilde, etterfulgt av en stor kopp te, fyr i peisen, stearinlys som farger rommet og opp i kosekroken på kjøkkenet med mac og tegnebrett... Jeg tror nemlig jeg gjør alt rett.

Jeg er en av de mange som har gått på veggen/ smelt i asfalten/ fått diagnosen utbrent og har en slik fin journal med ord som depresjon, angst, søvnmangel blandt andre. I mitt tilfelle skjedde dette i 2010, og det var en hel rekke hendelser og dårlige valg om egen helse som hjalp meg dit. Ingen av disse tingene ville nok være nok i seg selv, og med den enorme reservetanken jeg var i besittelse av, var jeg HELT sikker på at noe slikt aldri kom til å skje meg. Nå prøver jeg å tro på et utsagn som jeg drar frem (med tvang) hver gang jeg har tunge dager: "Du kommer til å føle deg som før dette, - det vil bare ta litt lengre tid.."Som forøvrig er en utrolig kjipt. I hverfall når det har gått 2 år, 10 mnd og 4 dager siden den "store smellen". MEN. Jeg vet at jeg trenger å høre den. Vite at ting BLIR bedre. At jeg BLIR meg selv igjen. Derfor: Jeg tror jeg gjør alt rett! For å bli frisk. HELT frisk!

I dag tok jeg derfor gladelig imot besøk av lillesøster som dro meg med en tur på kjøpesenter for litt shopping, før vi tok med oss kaffekoppen opp til vannet hundre meter fra huset vårt for å forevige plaggene fra i går. Godt med litt frisk luft!
Avslutter med et utsnitt fra en bok som gav meg troen tilbake. Hun klarte det, - JEG klarer det. Jeg tror nemlig jeg gjør alt rett...


Ha en deilig onsdagskveld, jeg har fått sett reprisen på Tid for hjem, og er klar for å se litt idol sammen med mine kjære;)

Piluttandei!

10 kommentarer:

 1. Eg elsker deg, dadda. Du er virkelig den sterkeste eg kjenner og eg har all tru på at du vil komme deg tilbake :) Er utrulig stolt over deg og dine utrulige kule outfits! Må sei eg e kraftig imponert over dei utrulige ferdighetane til den fotografen der!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, takk lillesøss, ja fotografen fikk vel dog ikke bestemme så mye;-) gå dit, dette skal være med på bilde... Men jo, du var kjempeflink! <3

   Slett
 2. Savne dæ, finaste du! Alt blir bra veit du :) Synes du e flink å gjøre alt rett - fortsett me de. Gla i dæ! Stor klem <3

  SvarSlett
 3. Det tar tid, men tia lege...kos dæ me den fantastiske kreativiteten din. Meditasjon e et fantastisk verktøy som æ anbefale på det sterkeste. Syns du e vakker<3

  SvarSlett
  Svar
  1. Du e bra vakker sjøl Barbro! Takk!

   Slett
 4. D ordne sæg førr snille jente....tar bærre litt tid sei di kloke hodan;)

  Savne dæg masse æg å<3

  Klæm fra ho som klarte å bli innlagt idag, juhu:(

  SvarSlett
  Svar
  1. Da tornerose, var det på høy tid du fikk ladet batteriene! Søvn for eksempel.. Glad i deg, og du finner veien tilbake du også, -det VET eg!

   Slett
 5. For en vanvittig, fantastisk kjole!
  Jeg fant bloggen din da jeg lette etter sy-inspirasjon.
  Om du kunne dele hvor du har funnet mønsteret til denne kjole, kan du gjerne mail meg på astrid.d@gmail.com

  SvarSlett
  Svar
  1. hei Astrid, og tusen takk!.. mønsteret er en kjole jeg mistenker min mor for å ha kjøpt på Stoff og stil, for jeg har bare tegnet den av derfra, og gjort MANGE forandringer.. både glidelås rygg, innsnitt front, armer og lengden er endret..

   Slett