tirsdag 11. august 2009

Svampvegger og panel -> jenterom(9år) -> TVstue -> tenåringsrom

2005: En nydelig liten pike på 9 år i et rom med: et digert dukkehus, 1 gyngestol, 1 ørelappstol med hull i trekket, 125 bamser( vi tok oss faktisk tid til å telle dem) etasjeseng med manglende teler, et innebygd klesskap fullt av hestebøker, ridehjelmer, ødelagte leker og en skrekkelig mengde med dukker og dukkeklær. For å toppe det hele var dette et rom med skråtak (panel), blåsvampede vegger(antagelig veldig fint når det ble malt) og filleryer i alle mønstre og farger.


Grunnen tilat jeg så malende beskriver dette rommet, er at dette er et av de rommene jeg aldri tok før-bilder av. Veldig trist for dette.. Husk å ALLTID ta førbilder!

Dette visste jeg etter 4 mnd: glad i turis og rosa, har masse bamser, generell mye ting, så behovet for kurver og oppbevaringsmuligheter var stor..
Sovesofa kjøpt hos brukthandler, trukket om: fleecepledd (igjen) sydd fast i trekket for hånd med tykk dekorativ tråd(tok måneder i sofa i vintermørket), dekorert med hjerter fra.. jepp riktig, et annet fleecepledd..

Et lite sidespor: personifiserte raggsokker, pledd ol ble fine julegaver det året. Broderte eller med påsydde fleecemotiv..
9-åringens julegave dette året var rommet (døren inn til rommet var pakket inn med en stor sløyfe):

2008: Storsoverommet ble pusset opp etter at vi flyttet inn i tilbygget, og fungerte lenge som playstation-, biljard-, film-, gjeste- og spillerom. Etterhvert ble prinsessa lei turkis og ville inn på lilla-rommet:


Dette betydde at turkis-rommet ble aktivitetsrom, og... vel.. følger du med enda?2009: 16-åringen trenger mer rom og flytter fra rød-og-svart-grotte til nytapetsert turkis-rom(nå uten noe turkis)

...og det er statusen i dag:)

1 kommentar:

  1. Du er så flink! Og så EFFEKTIV!! Tapetserte du turkisrommet når eldste skulle inn? Nå er det visst for lenge siden jeg har vært der!

    SvarSlett